Széles körű termékkínálattal állunk vásárlóink rendelkezésére az építőanyagok terén. Készletünket folyamatosan az aktuális igényekhez igazítjuk, így az esetek többségében a kívánt áru a telephelyünkről azonnal elvihető.

Amennyiben a szükséges áru mégsem áll rendelkezésre, igyekszünk azt a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni, és igény esetén házhoz is szállítjuk azt.

Részletek

Falazóanyagokból készleten tartjuk a Leier, Wienerberger, Ytong, Berény tégla különböző méretű termékeit, azokat saját teherautóval szállítjuk ki igény esetén, így megspórolva Önnek a gyári szállítás időszükségletét.

Habarcsok, vakolatok, nemesvakolatok (helyszíni színkeveréssel) szintén készletről elérhetőek a Baumit, Weber-Terranova, LB- Knauf, Peakston gyártók kínálatából.

A korszerű víz- és hőszigetelők (polisztirol, ásványi szigetelőlapok) széles választékával és a szigeteléshez kapcsolódó összes kiegészítővel (dübelek, ragasztók, üvegszövethálók, fóliák) várjuk kedves vevőinket. Kérjük, keressen fel bennünket, hogy a legjobb ajánlatot találjuk meg az Ön számára, komplett szigetelőrendszer esetén egyedi árajánlatot készítünk az Ön részére.

Tetőfedő anyagok közül forgalmazzuk mind az agyag- mind a betoncserepeket (bizonyos típusokkal készlettel is rendelkezünk), az előzőeken kívül hullámpalákat, Onduline-lemezeket, zsindelyeket is forgalmazunk.

Kémény típusokból a Leier, Schiedel, illetve Wienerberger termékeit kínáljuk Önnek.

Magas minőségű padlókiegyenlítőket, alapozókat, ragasztókat, fugázókat, szilikonokat is kínálunk a legprofibb gyártóktól (Mapei, Murexin, Weber-Terranova), így biztosan a megfelelő minőségben tudják burkolási munkáikat elvégezni, megfelelő anyaghasználat esetén elkerülve így a későbbi problémákat.

Gipszkarton rendszer összes szükséges eleme elérhető telephelyi készletünkről, szintén magas minőségi szintet biztosító gyártóktól (Rigips, Masterplast), így a későbbiekben elkerülve az esetleges silány anyagminőségből fakadó problémákat.

Térbukolókövek (Leier, Semmelrock, Barabáskő) szintén elérhetőek készletről, akár szürke, vagy színes kivitelben különféle formákban, felületekkel. A térkövek lerakásához szükséges kavics, kő, fugázóhomok, illetve a külső terek díszítéséhez használható zúzott kő is megtalálható telephelyünkön.

Tetőablakokból az Okpol, a Velux márkák kínálatát forgalmazzuk, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt.

Telephelyünkön az ömlesztett áruk (bányakavics, homok, termőhomok, zúzott kövek stb.) széles kínálatát is megtalálja. A vásárolt árut homlokrakodóval felrakjuk, illetve igény esetén billenős teherautókkal házhoz is szállítjuk. Nagyobb mennyiségű ömlesztett áru helyszínre történő szállítására is van lehetőség, igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


 

Férfi

Pipa ikon Az építkezőknek szakértő kollégáink nyújtanak segítséget a legmegfelelőbb termékek kiválasztásban. Megfelelő hidegburkolási anyagok kiválasztásában kérje kollégáink segítségét!

Pipa ikon Telepünk teljes körű szolgáltatással áll vásárlóink rendelkezésére a mennyiségszámítástól az építési címre történő szállításon keresztül az építőanyagok szakszerű beépítését végző mesterek ajánlásáig.

Kínálatunkról érdeklődjön bármelyik elérhetőségünkön!

 

 

Falazóanyagok

Vakolatok, habarcsok, nemesvakolatok

Szigetelőanyagok

Tetőfedő anyagok

Kéményrendszerek

Ragasztók, fugázók, szilikonok

Gipszkarton és tartozékai

Térkövek

Tetőablakok