Szolgáltatások

Széles termékkínálat

Telephelyünkön a forgalmazott termékeink megtekinthetőek, raktári készletállományunkból igyekszünk vevőinket azonnal kiszolgálni. A burkolólapok, szaniteráruk megtekintésére 250 nm-es, klimatizált bemutatótermünkben van lehetőség, ahol kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket. Amennyiben a kívánt áru mégsem található meg telephelyünkön, rövid határidővel vállaljuk annak beszerzését, szállítását.

Garancia

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatával minőségileg ellenőrzött termékeket nyújt akár 5 év rendszergaranciával. Nevünk garancia arra, hogy pontosan, gyorsan és megbízhatóan teljesítsük a vevői igényeket személyre szabott megoldásainkkal.

Reklamáció esetén azonnal intézkedünk és segítünk a problémák megoldásában.

Szaktanácsadás

Felkészült értékesítőink feladata, hogy segítsenek a vevőinknek eligazodni a mai modern, és szinte naponta megújuló építőanyag kínálatban, ezáltal megtalálva az Önnek mind minőségben, mind árban legmegfelelőbb megoldást az adott igényre.

Nemcsak terméket, hanem megoldást kínálunk felmerülő igényeire!

Telefon/Fax: +36 52 557 870
E-mail: info@polituzep.hu

Egyedi árajánlatkészítés

Nagyobb volumenű felújítások, illetve építkezések esetén egyedi ajánlatokkal állunk vevőink rendelkezésére. Biztosítjuk a szükséges anyagok Ön számára legoptimálisabb beszerzési árait, a pontos, határidőre történő szállítást és a rugalmas kiszolgálást.

Házhozszállítás, rakodás

Cégünk mind a raklapos, mind az ömlesztett áruk kiszállításához szükséges eszközparkkal rendelkezik. Ömlesztett árut különböző méretű billencses teherautókkal szállítunk, raklapos áruk szállítására darus tehergépjármű áll rendelkezésünkre. Telephelyünkön az egész raklapos árukat targoncával, az ömlesztett árukat homlokrakodóval díjmentesen felrakjuk a gépjárműre, így időt, illetve energiát takarít meg.

Bankkártyás fizetés

Telephelyünkön készpénzes vásárlás mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is összeghatártól függetlenül!

Elfogadunk VISA és Mastercard bankkártyákat is.

Szakemberek ajánlása

Igény esetén áruházunkban megbízható burkoló-szakembereket, lakberendezőket és kivitelezőket tudunk ajánlani az Ön építési, felújítási terveinek megvalósításához.