Rólunk

Alap, ha építkezel

A Poli-T Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 1992-ben alapítottuk, fő tevékenységünk építő-, tüzelőanyag és csempe, padlólap forgalmazása a hajdúszoboszlói és a környező kistelepülések lakói részére. Több mint 6000 nm-es telephelyünk Hajdúszoboszló frekventált helyén (Rákóczi út 51-53. szám alatt) található, ahol klimatizált, 250 nm-es csempe- és padlólap-bemutatótermünk is elhelyezkedik.

Termékkínálatunk az alaptól a tetőig felöleli az építkezéshez szükséges összes építőanyagféleséget. Széles választékban forgalmazunk falazóanyagokat, betonvasakat, tetőcserepeket, vakolatokat, szigetelőket, gipszkartonrendszereket, ragasztókat, cementet, bányakavicsot, homokot. Ezeken kívül hideg- és melegburkolatokat (magyar, olasz, lengyel, bolgár márkákat), fürdőszobafelszereléseket kínálunk kedves vevőinknek. A forgalmazott márkáinkról a Termék menüpontban tájékozódhatnak.

A nálunk vásárolt anyagok gépi felrakodásában (raklapos, ömlesztett áruk), és házhozszállításában is állunk vevőink rendelkezésére.

A Poli Tüzép az Alföld Tüzép csoport tagja

A társulás létrejöttének célja, hogy egy, a piac számára elismert és hiteles, a vevők, a gyártók és a kereskedők által keresett vállalkozás legyen, ami értéket termet a vele kapcsolatba lépő vásárlók és partnerek számára.

Az Alföld Tüzép Hálózat Kft-t jellemzően alföldi telephelyű, hazai tulajdonban lévő építőanyagkereskedelmi cégek alapították 2010-ben, melyek több éves múlttal, jó hírnévvel és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Tevékenységüket a szakértelem, a vevőcentrikusság, a minőségi építőanyagok forgalmazása jellemzi, versenyképes árakon. A Poli Tüzép legfőbb célja is az Önök építőanyaggal kapcsolatos igényeinek gyors, pontos és minőségi kiszolgálása.

A-Tüzép logo

www.atuzep.hu

Nemcsak terméket, hanem megoldást kínálunk felmerülő igényeire!

 

Topa Zoltán
ügyvezető

 

 
Szakértők

SÁNDOR TIBOR
telephelyvezető

Kimagasló anyagismeret

Pipa ikon

Profi fuvarszervező

Pipa ikon

A legrégebben itt dolgozó megbecsült kollégánk.

 

GAHÓNÉ GYÖNGYI
értékesítő

Kiváló kapcsolatteremtő képesség

Pipa ikon

Gyors probléma-megoldás

Pipa ikon

Forduljon hozzá bizalommal, ha burkolólapokról, fürdőszoba felszerelések után érdeklődik.

 

SZÉNÁSI DÁNIEL
értékesítő

Kiváló kommunikációs képesség

Pipa ikon

Megbízhatóság

Pipa ikon

Forduljon hozzá bizalommal, ha építőanyagokról szeretne bővebb információt kérni.